Er is altijd iets te doen bij Stichting Zooi:

Zooi markt

Zin in gezelligheid in deze koude winterdagen?

Kom woensdag 16 januari naar de Zooi markt! Buiten bij winkelcentrum Overkapel.

Er zal gratis warme chocomel zijn, lekkere zoetigheden, en activiteiten voor jong en oud!

elke woensdag koffiemiddag en spelletjes

Vanaf oktober hebben wij elke woensdag koffiemiddag tussen 14:00 en 16:00!

Kom een kopje koffie drinken bij Cleopatradreef 293a.

Voor de kinderen hebben we stoepkrijt en spelletjes.
Ook kun je bij ons een boekje komen lenen!

Koffie en thee in de Zooi-huiskamer

Zie je deze prullenbak buiten staan? Dan weet je dat wij er zijn!
Wij hebben altijd zin in een kopje koffie of thee en een praatje. Kom jij even kennismaken? We zitten op de Cleopatradreef 293a.
Tot snel!

Gooi jij je zooi in een afvalbak? Dan steun je Stichting Zooi!

Spelmiddag - donderdag 26 juli om 16.30

Samen met de kinderen uit de buurt gaan we een groot spel rondom Zooi spelen!

Wil je weten wat we precies gaan doen, kom dan kijken. We verzamelen donderdag 26 juli om 16.30 bij Cleopatradreef 293a.

Tot dan!

Meedenkdag - woensdag 11 juli om 17.00

Ben jij een bewoner van de Cleopatradreef en de Jeanne d’Arc? En heb jij al gehoord over Stichting Zooi?
Dan zijn wij heel erg benieuwd naar jouw mening voor Stichting Zooi. Woensdag 11 juli om 17.00 organiseren wij een meedenkdag waarin jij ons kunt helpen van Stichting Zooi een succes te maken.

Wij zijn trots op de Cleo en de Jeanne d’Arc, en gaan met respect met onze buren om. Zo houden wij de flat gezellig en schoon. Heb jij suggesties hoe we dit kunnen doen? Dan zien we je graag!

Tot dan!

Theemiddag - woensdag 27 juni van 14.00-17.00

Hoi!

Wij zijn Maaike en Jasmijn. Wij zijn de project-coördinatoren van Stichting Zooi. Wij willen graag met jou, de bewoner van de Cleopatradreef en de Jeanne d’Arcdreef, kennis maken! Daarom organiseren wij een theemiddag op het veldje tussen de Cleo en de Jeanne d’Arc in!

Kom je langs voor thee en koekjes? Voor de kinderen hebben we ook nog een leuke schilder-activiteit! Ook kun je deze middag vragen stellen over Stichting Zooi. Aan het eind krijg je een muntplantje mee naar huis!

Tot woensdag!

Kom jij bij ons werken?

De werkkleding is binnen! We hebben nog een shirtje over die wacht op een schoonmaker. Dus ken of ben jij iemand die op zoek is naar een betaalde baan? Bij ons kun je 4-8 uur per week werken voor €10,51 bruto per uur!

We zijn begonnen! - 26 september

De eerste schoonmaker is vandaag gestart. Hij loopt nu nog mee met de andere schoonmakers, maar vanaf november gaat hij het eerste deel alleen doen. Gelukkig heeft hij al veel ideeën over hoe hij de schoonmaakwerkzaamheden kan verbeteren!